Home > News @ Announcement > Facebook tidak akan ditutup?

Facebook tidak akan ditutup?

Ia merupakan kali kedua, kami akan datang dengan berita ini walaupun ia adalah palsu kita rasa tanggungjawab untuk mendidik semua pembaca kami mengenai penyata palsu dan khabar angin sekitar Facebook. Menurut khabar angin baru-baru ini Facebook adalah tertakluk kepada ditutup pada 15 Mac, 2012 berkata bahawa Mark Zuckerberg telah mengumumkan bahawa Facebook telah mendapat kawalan dan berkata “tekanan menguruskan syarikat ini telah merosakkan hidup saya. Saya perlu meletakkan satu pengakhiran kepada semua kegilaan. “Dan mencadangkan untuk memuat turun semua data pengguna dari Facebook sebelum Mac 15 year.Facebook ini secara rasmi ditolak pada khabar angin ini dan berkata” Facebook tidak akan ditutup. Tidak sekarang, tidak pernah. Kami baru saja bermula. “Dan mengatakan bahawa mereka cuba untuk mengesan pesalah-pesalah yang menyebarkan berita ini untuk faedah mereka sendiri.

CHECK: Walaupun Khabar angin ke atas Bayaran, Facebook Mengesahkan Perkhidmatan Percuma Selamanya

Terdahulu Novemeber 29, 2011 Mark Zuckerberg telah berkata perkara yang sama di blog Facebook Rasmi yang mencadangkan bahawa Facebook tidak akan turun, dalam nota dia dibebaskan dia berkata “Sebagai pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Facebook, saya berharap untuk bekerjasama dengan Suruhanjaya seperti yang kita melaksanakan perjanjian ini. Adalah menjadi harapan saya bahawa perjanjian ini menjadikannya jelas bahawa Facebook adalah pemimpin ketika datang untuk menawarkan rakyat kawalan ke atas maklumat mereka berkongsi dalam talian.

Akhir sekali, saya juga ingin menegaskan komitmen yang saya buat apabila saya mula-mula melancarkan Facebook. Kami akan melayani anda sebaik kita dan boleh bekerja setiap hari untuk menyediakan anda dengan alat-alat yang terbaik untuk anda untuk berkongsi antara satu sama lain dan dunia. Kami akan terus meningkatkan perkhidmatan, membina cara-cara baru bagi anda untuk berkongsi dan menawarkan cara baru untuk melindungi anda dan maklumat anda lebih baik daripada mana-mana syarikat lain di dunia. ”

Sebagai perkara fakta dan mengingati maklumat terkini dan niaga hadapan terkini Facebook seperti Timeline, Timeline Apps, Opengraph API berapa ramai di antara kamu benar-benar berfikir bahawa seseorang itu akan melabur dalam produk / perkhidmatan yang akan ditutup dalam masa terdekat ini ..?

Saya cadangkan anda semua untuk berkongsi berita ini dengan semua rakan-rakan anda (bimbang) dan keluarga dan melawan ini spams, # RIP mereka spammer dan # Facebook tanpa yang kita tidak dapat merasakan bahawa Dunia adalah terlalu dekat berasal.

SHARE~~~

Categories: News @ Announcement
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: